Quines plantes poden desintoxicar el teu ronyó?

Cada ronyó és un òrgan fonamental per al nostre organisme. Per tant, netejar-lo i desintoxicar-serà important per a la nostra salut. En aquest aspecte, tenim la sort de comptar amb plantes que tenen efectes positius per al ronyó. Recórrer a aquestes plantes (moltes d'elles es poden conrear en el propi hort) no deixa de ser un remei rendible, natural i ecològic.
El ronyó porta a terme una funció de depuració molt útil per al bon funcionament del nostre cos. A grans trets, és un filtre per a la sang i serveix per eliminar correctament les deixalles a través de l'orina. Els problemes al ronyó, d'altra banda, poden manifestar-se no només en els abdominals o l'esquena, sinó també en altres zones del cos.
Quan patim aquestes malalties, hem de saber que tenim a la nostra disposició algunes plantes que curen.
En primer lloc, en la línia de beure abundant aigua, podem recórrer a les infusions diürètiques per netejar el ronyó. Infusions com les que podem preparar amb anís, julivert (una de les plantes més beneficioses per al ronyó) o dent de lleó. També tens la possibilitat de fer sucs depuratius amb hortalisses i fruites, com ara els d'api, rave, pastanaga, cogombre, llimona i síndria.
Els aliments diürètics també suposaran una solució per als problemes dels ronyons, així que val la pena consumir bròquil, carxofa, pinya i ceba. Són un complement idoni per a la dieta baixa en proteïnes que t'aconsellem, en la qual has d'evitar un consum massiu de carns animals i productes lactis


Finalment, has de dur a terme la depuració dels ronyons sota l'atenta supervisió d'un professional mèdic que t'assessori. No has de perllongar la ingesta d'aquestes plantes durant excessiu temps (no més d'un o dos mesos), ja que el seu consum podria arribar a ser contraproduent per a la teva salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada