Els productes ecològics, també anomenats biològics o orgànics, estan regulats per una normativa europea segons la qual estan sotmesos a uns controls anuals molt estrictes, realitzats per entitats de certificació autoritzades a cada comunitat.
La nostra producció està inscrita al Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE) amb el número de operador CT 002170 P.
Per tant els productes ecològics ofereixen:
· Màxima qualitat organolèptica i nutritiva, ja que no utilitzem organismes modificats genèticament o derivats d’ells, ni pesticides, medicaments o additius alimentaris de síntesi. Per tant es respecta el seu creixement natural obtenint una alta concentració de vitamines, minerals i àcids grassos poliinsaturats.
- Afavorir un producte de proximitat, on el consumidor coneix la seva procedència i es garanteix un producte fresc, que va directe del camp a la taula.
- Protecció del medi ambient, afavorint la biodiversitat, reduint l’acumulació de contaminants al medi i millorant l’eficiència energètica dels sistemes agraris.